Ouderraad

De ouderraad op de Theo Thijssen bestaat uit een groep betrokken ouders en leerkrachten van de school.

De ouderraad (of oudercommissie) bestaat uit meerdere ouders van onze school. Uit deze groep wordt een voorzitter, penningmeester en secretaris gekozen. De oudercommissie overlegt ongeveer een keer in de zes weken met de leerkrachten, die zich bezighouden met de ouderraad, over de gang van zaken.
Deze ouders helpen bij het bedenken en organiseren van diverse activiteiten op de Theo Thijssen. U kunt hierbij denken aan o.a.: Sinterklaasfeest, Kerstfeest, Paasontbijt, Koningsspelen en de wandeltocht.
Naast alle activiteiten binnen de school beheert de ouderraad de jaarlijkse ouderbijdrage. Uit de ouderbijdrage worden de activiteiten binnen school ondersteund. Alle ouderbijdrage komen dus ten goede aan de kinderen binnen de school.

Vanuit de ouderraad worden veelal werkgroepjes gevormd, waarbij ook andere ouders zich kunnen aansluiten.
Het voordeel is dan dat u als ouder niet een heel jaar een bepaalde taak hoeft te verrichten, maar kunt helpen als het u uitkomt. Mocht u interesse hebben om de ouderraad af en toe te ondersteunen, dan kunt u dit kenbaar maken bij een van de leden. Mocht u meer willen weten over de ouderraad, dan kunt u gerust een van onderstaande leden aanspreken.

Mirjam (moeder van Roos – groep 8 en Sem – groep 6, voorzitter )

Tineke (moeder van Nova – groep 8)

Debby (moeder van Jazzabell – groep 7, penningmeester)