Overblijven – Tussenschoolse opvang / TSO

De registratie, administratie en declaratie van de Overblijf (TSO) doet de school met behulp van TSO-ASSISTENT, een online systeem. Na eenmalige inschrijving kunt u 24 uur per dag uw kind voor de TSO aanmelden (en net zo makkelijk weer afmelden). Door het systeem hebben de overblijfkrachten zicht op belangrijke informatie als allergieën, medicatie en telefoonnummers waaronder u bereikbaar bent als nodig. De betalingen verlopen uitsluitend via de bank, zodat kinderen niet met contant geld naar school hoeven. Zodra u geregistreerd bent als ouder, kunt u TSO-ASSISTENT gebruiken.

Om te registreren heeft u het BRINnummer van de school nodig en een registratiecode. Deze ontvangt u in een brief met meer informatie.  Na inschrijving van een of meerdere kinderen ontvangt u direct uw inloggegevens.

Beschikt u niet over een computer of tablet met internet, dan kunt u op school gebruik maken van een computer om uw kind aan te melden voor het overblijven. U kunt bij de coördinator terecht voor nadere uitleg.